Een paar weken geleden hebben het team en ik ons ingeschreven voor de Pitchavond van Start@K op 19 november, die online door ging. We zijn al een tijdje bezig met het uitwerken van onze Small Business Project genaamd HYRE, een online rekruteringsplatform waarbij we aan de hand van een app rekruteerders en sollicitanten samenbrengen. Dit concept zouden we pitchen en de jury, bestaande uit verschillende ondernemers, coaches, etc. zou ons daarna feedback geven. De jury zou dan ook uit de teams die gepitched hebben een selectie maken en de geselecteerden krijgen dan toegang tot HangarK.

Ondanks de gezonde stress, ging het pitchen vlot. Tijdens de Q&A stelde de jury vragen in verband met reeds bestaande concurrentie en onze USP. Na een kort overleg van de jury werd er feedback gegeven en werden de geselecteerden vermeld. Jammer genoeg werden wij niet geselecteerd, maar de feedback die we ontvingen was buitengewoon positief en constructief.

Ondanks het niet geselecteerd worden, zijn we nog steeds vastberaden. We hebben gehoord waar we moeten aan werken om te verbeteren en wat al goed zat. We zijn momenteel druk bezig met het brainstormen en onderzoeken van de markt. We houden ons hoofd omhoog en kijken positief naar wat de toekomst zal brengen.

Voor het verlaten van de online sessie heb ik de geselecteerden gefeliciteerd en de jury bedankt. Het was een enorm leerrijke ervaring en ik kijk ernaar uit om dit vaker te doen.